Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты для подразделения "Учебно-научный институт энергетической, информационной и транспортной инфраструктуры > Кафедра систем электроснабжения и электропотребления городов" с годом 2018

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта | Нет группировки
Перейти к: Г | Д | К | М | П | Р | Я
Количество объектов: 21.

Г

Гаряжа, В.М. и Дьяков, Є.Д. (2018) Кабельні та повітряні лінії електропередачі. Розділ «Повітряні лінії електропередачі з самонесучими ізольованими проводами»: конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Гаряжа, В.М. и Карпалюк, І.Т. (2018) Методичні рекомендації до виконання контрольних робіти із навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» (для студентів 2 курсу денної, заочної і прискореної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Гаряжа, В.М. и Карпалюк, І.Т. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» (для студентів 2 курсу денної, заочної і прискореної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Гаряжа, В.М. и Карпалюк, І.Т. (2018) Методичні рекомендації до проведення практичних занять із дисципліни «Вступ до спеціальності» (для студентів 2 курсу денної, заочної та прискореної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Гаряжа, В.М. и Карюк, А.О. (2018) Конспект лекцій з курсу «Електрична частина станцій та підстанцій» (частина 1) (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Д

Дьяков, Є.Д. (2018) Словник до вивчення курсу «Електротехнічні матеріали» (для студентів 2 курсу денної і 3 курсу заочної форм навчання бакалаврів за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

К

Калюжний, Д.М. и Рожков, П.П. и Рожкова, С.Е. (2018) Методичні рекомендації до оформлення дипломної роботи бакалавра (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Калюжний, Д.М. и Сидоров, В.В. и Карюк, А.О. (2018) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Електропостачання та електрозбереження» (для студентів 4 курсу денної і заочної форм навчання за напрямом 6.050701 – Електротехніка та електротехнології та слухачів другої вищої освіти за спеціальністю 7.05070103 – Електротехнічні системи електроспоживання). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Карпалюк, І.Т. (2018) Комп’ютерні інформаційні технології в енергетиці: конспект лекцій (для студентів 5 курсу денної, 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Карпалюк, І.Т. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Комп’ютерні інформаційні технології в енергетиці» (для студентів 5 курсу денної, 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ковальова, Ю.В. (2018) Регулювальні характеристики тиристорного компенсатора реактивної потужності. International Multidisciplinary Conference «Science and Technology of the Present Time: Priority Development Directions of Ukraine and Poland» (1). С. 98-101.

М

Маляренко, В.А. (2018) Конспект лекцій «Енергоменеджмент і енергетичний аудит систем електропостачання»: для студентів 5 та 6 курсу денної форми навчання освітнього рівня «магістр» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, за освітньою програмою «Електротехніка та електротехнології». [Образовательные ресурсы]

Маляренко, В.А. и Шубенко, О.Л. и Андрєєв, С.Ю. и Бабак, М.Ю. и Сенецький, О.В. (2018) Когенераційні технології в малій енергетиці: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

П

Перепечений, В.О. (2018) Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з начальної дисципліни «Електричні системи і мережі» (для студентів денної та курсів заочної форм навчання та слухачів другої вищої освіти спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Перепечений, В.О. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Електричні системи та мережі» (для студентів денної та заочної форм навчання та слухачів другої вищої освіти спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Р

Рожков, П.П. и Рожкова, С.Е. (2018) Контроль та облік електричної енергії: конспект лекцій (для студентів денної та заочної форм навчання освітнього рівня «магістр» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітні програми «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Електротехнічні системи електроспоживання (освітньо-наукова))». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Рой, В.Ф. (2018) Конспект лекцій із дисципліни «Електромагнітна сумісність у системах електроспоживання» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання магістерської програми за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Рой, В.Ф. (2018) Методичні рекомендації та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Електромагнітна сумісність в системах електроспоживання» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання магістерської програми зі спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Рой, В.Ф. и Ковальова, Ю.В. (2018) Методичні рекомендації до практичних робіт із навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» для студентів 3 курсу зі скороченим терміном навчання, 4 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка і слухачів другої вищої освіти. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Я

Ягуп, В.Г. (2018) Енергетична електроніка: конспект лекцій (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «магістр» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ягуп, В.Г. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Енергетична електроніка» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «магістр» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Sun May 5 22:08:12 2024 EEST.