Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Підприємництво та бізнес-адміністрування у воєнний час: сучасні виклики, тренди та трансформації: матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.

Колектив, авторів (2024) Підприємництво та бізнес-адміністрування у воєнний час: сучасні виклики, тренди та трансформації: матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. In: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Підприємництво та бізнес-адміністрування у воєнний час: сучасні виклики, тренди та трансформації ", 01 – 28 лютого 2024 р., Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
5MB

Резюме

У збірнику наведені матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ У ВОЄННИЙ ЧАС: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ, ТРЕНДИ ТА ТРАНСФОРМАЦІЇ», яка проходила з 01 лютого по 28 лютого 2024 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова. Розглядалися питання та здійснювалась розробка рекомендацій з вирішення проблем управління економічними процесами в сучасних економічних умовах.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Entrepreneurship and Business Administration in Wartime: Contemporary challenges, trends and transformations (2024)
Код ID:65283
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:11 Мар 2024 09:00
Последнее изменение:11 Мар 2024 09:00

Только штат репозитория: страница управления объектом