![]() | На уровень вверх |
Іванова, О. М. (2025) ОРГАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ. ПІДРУЧНИК (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальностей 241 – Туризм, 242 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Іванова, О. М. (2025) ОСНОВИ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчанняспеціальностей 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2025) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни “Професійна комунікативна компетентність в туризмі” (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2025) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни “Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного господарства” (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2025) Професійна комунікативна компетентність в туризмі. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2025) Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2025) ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2025) ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ. Навчальний посібник для здобувачів закладів вищої освіти 2-ге видання, перероблене і доповнене. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2025) Менеджмент готельно-ресторанного господарства. Підручник 2-ге видання, перероблене і доповнене. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2025) СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Баландіна, І. С. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Баландіна, І. С. (2025) ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Краснокутська, Ю. В. (2025) Маркетинг готельного і ресторанного господарства. Конспект лекцій (для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. (2025) Управління персоналом на підприємствах туріндустрії. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Писарева, І. В. (2025) МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 — Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Рябєв, А. А. (2025) Формування складових стратегії розвитку туризму в регіонах України. МОНОГРАФІЯ. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. и Іванова, О. М. (2025) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «Організація анімаційних послуг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 — Готельно-ресторанна справа, 242 — Туризм, 242 — Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. и Іванова, О. М. (2025) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «Основи анімаційних послуг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. и Іванова, О. М. (2025) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організація анімаційних послуг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 — Готельно-ресторанна справа, 242 — Туризм, 242 — Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. и Іванова, О. М. (2025) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи анімаційних послуг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. (2025) Туристичне країнознавство. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2025) МАРКЕТИНГ ТУРИЗМУ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «МАРКЕТИНГ ТУРИЗМУ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)