Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты для подразделения "Educational and Scientific Institute of Construction and Civil Engineering > Кафедра водоснабжения, водоотведения и очистки вод" с годом 2018

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта | Нет группировки
Перейти к: А | Б | Д | К | С | Ч | Ш
Количество объектов: 22.

А

Айрапетян, Т.С. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Технологія очистки промислових стічних вод» (для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія спеціалізації «Гідротехніка (Водні ресурси)»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Б

Благодарна, Г.І. (2018) Конспект лекцій із дисципліни «Санітарно-технологічний контроль очисних споруд» (для магістрів усіх форм навчання зі для магістрів усіх форм навчання зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, спеціалізація (освітня програма). «Раціональне використання і охорона водних ресурсів»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Благодарна, Г.І. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійного роботи, проведення практичних занять і виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Експлуатація і ремонт водопровідно–каналізаційних систем» (для студентів 4 курсу денної і заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.060101 – Будівництво (фахове спрямування «Водопостачання та водовідведення»)). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Благодарна, Г.І. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Санітарно-технологічний контроль очисних споруд» (для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, спеціалізація (освітня програма) «Раціональне використання і охорона водних ресурсів»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Благодарна, Г.І. и Ковальова, О.О. (2018) Конспект лекцій з дисциплін «Водовідвідні мережі і споруди» та «Споруди і обладнання водовідведення (Модуль 1)» (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 192 – Будівництво та цивільна інженерія). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Благодарна, Г.І. и Ковальова, О.О. (2018) Методичні рекомендації до виконання курсового проекту «Мережі водовідведення населеного пункту» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія (спеціалізація (освітня програма) «Цивільна інженерія(Водопостачання та водовідведення»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Благодарна, Г.І. и Ковальова, О.О. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічних робіт з навчальних дисциплін «Водовідвідні системи і споруди» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія (спеціалізація (освітня програма) «Гідротехніка (водні ресурси)»)) й «Мережі та обладнання водовідведення» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія (спеціалізація (освітня програма) «Водопостачання та водовідведення»)). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Благодарна, Г.І. и Ковальова, О.О. (2018) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальних дисциплін «Водовідвідні системи і споруди» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія (спеціалізація (освітня програма) «Гідротехніка (водні ресурси)»)) й «Мережі та обладнання водовідведення» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія (спеціалізація (освітня програма)«Водопостачання та водовідведення»)). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Д

Дегтяр, М.В. и Благодарна, Г.І. (2018) Методичні рекомендації для проведення практичних занять, лабораторних робіт, виконання курсового проекту та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Споруди і обладнання водопостачання» Модуль 2 «Водопровідні мережі та споруди» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.060101 – Будівництво (фахове спрямування «Водопостачання та водовідведення»)). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Душкин, С.С. и Коваленко, А.Н. (2018) Эксплуатация водохозяйственных объектов водоснабжения и водоотведения: учеб. пособие. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

Душкин, С.С. и Коваленко, А.Н. (2018) Эксплуатация городских водоотводящих сетей: учебное пособие. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

Душкін, С.С. и Благодарна, Г.І. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Експлуатація водогосподарських об’єктів» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання, спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, спеціалізації Гідротехніка («Водні ресурси»)). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

К

Ковальова, О.О. (2018) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи «Водовідвідні мережі і споруди» (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 192 – Будівництво та цивільна інженерія). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ковальова, О.О. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної та самостійної роботи з навчальних дисциплін «Санітарно-гігієнічні основи водокористування» та «Санітарно-гігієнічні основи спеціальності» (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 192 – Будівництво та цивільна інженерія). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ковальова, О.О. (2018) Методичні рекомендаціїї до практичних занять і самостійної роботи з навчальних дисциплін «Водовідвідні мережі і споруди» та «Споруди і обладнання водовідведення (Модуль 1)» (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 192 – Будівництво та цивільна інженерія). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

С

Сорокіна, К.Б. (2018) Очисні споруди водопостачання : конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, спеціалізація «Цивільна інженерія (Водопостачання та водовідведення)». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Сорокіна, К.Б. (2018) Технологія очистки природних вод та «Споруди і обладнання водопостачання. Модуль 3»: конспект лекцій (для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітні програми «Гідротехніка (водні ресурси)», «Цивільна інженерія (Водопостачання та водовідведення)»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ч

Чуб, І.М. (2018) Методичні рекомендації для виконання курсової та розрахунково-графічної робіт з навчальної дисципліни «Процеси і апарати водопідготовки» (для студентів курсів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія спеціалізація Гідротехніка (водні ресурси)). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Чуб, І.М. (2018) Методичні рекомендації для виконання практичних завдань та самостійного вивчення з навчальної дисципліни «Процеси і апарати водопідготовки» (для студентів курсів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія спеціалізація Гідротехніка (водні ресурси)). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ш

Шевченко, Т.О. (2018) Гідравліка: конспект лекцій для студентів 1–2 курсів денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 263 – Цивільна безпека, освітніх рівнів «бакалавр» та «спеціаліст» спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Шевченко, Т.О. (2018) Методичні рекомендації для практичних занять, виконання розрахунково–графічної роботи, лабораторних робіт і самостійного вивчення з дисциплін «Гідравлічні та аеродинамічні машини», «Насосні та повітродувні станції. Модуль 1 Гідравлічні та аеродинамічні машини» (для студентів 3–4 курсів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.060103 – Гідротехніка (водні ресурси) (фахове спрямування «Раціональне використання і охорона водних ресурсів») та 6.060101 – Будівництво (фахове спрямування «Водопостачання та водовідведення»); спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Шевченко, Т.О. (2018) Спеціальні питання гідравліки систем водопостачання та водовідведення: конспект лекцій для студентів 3-4 курсів денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.060101 – Будівництво (фахове спрямування «Водопостачання та водовідведення») та спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія спеціалізації «Водопостачання та водовідведення». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Fri Apr 19 03:59:11 2024 EEST.