![]() | На уровень вверх |
Александрова, С.А. (2025) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Професійна комунікативна компетентність у туризмі» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы]
Александрова, С.А. (2025) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Колонтаєвський, О.П. (2025) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Колонтаєвський, О.П. (2025) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація готельного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Колонтаєвський, О.П. и Александрова, С.А. (2025) Технологія і організація готельного господарства: навч. посіб. ХНУМГ ім.О.М.Бекетова. (В прессе)
Кравцова, С.В. и Радіонова, О.М. (2025) Методичні рекомендації з виробничої практики «Вступ до фаху» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 07 – Управління та адміністрування зі спеціальності 073 – Менеджмент, освітньо-професійна програма «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы]
Радіонова, О.М. (2025) Організація дозвілля: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм. [Образовательные ресурсы]
Свідло, К.В. (2025) Технологія продукції ресторанного господарства. Частина 1: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]
Свідло, К.В. и Гардаушенко, Н.А. (2025) Методичні рекомендації до проведення практичних занять і організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Свідло, К.В. и Карпенко, Л.К. (2025) Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Частина 2: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]
Світлична, В.Ю. (2025) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ефективні комунікації в туризмі» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальностей 242 – Туризм, 242 – Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы]
Світлична, В.Ю. и Єфременко, Т.М. и Краснокутська, Ю.В. (2025) Реінжиніринг бізнес-процесів в HoReCa: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]
Світлична, В.Ю. и Александрова, С.А. (2025) Ефективні комунікації в готельно-ресторанному господарстві: навч. посіб. ХНУМГ ім.О.М.Бекетова. (В прессе)
Світлична, В.Ю. и Александрова, С.А. (2025) Ефективні комунікації в туризмі: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм, 242 – Туризм і рекреація. [Образовательные ресурсы]
Світлична, В.Ю. и Александрова, С.А. (2025) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Ефективні комунікації в готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Світлична, В.Ю. и Александрова, С.А. (2025) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Реінжиніринг бізнес-процесів в HoReCa» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Світлична, В.Ю. и Александрова, С.А. (2025) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ефективні комунікації в готельноресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Світлична, В.Ю. и Александрова, С.А. (2025) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи із навчальної дисципліни «Реінжиніринг бізнес-процесів в HoReCa» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. (2025) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності J2 – Готельно-ресторанна справа та кейтеринг). [Образовательные ресурсы]