Up a level |
Абрамов, В.В. (2020) Діяльність туристської самодіяльної організації: підручник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-507-7
Александрова, С.А. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Основи наукових досліджень» («Наукові дослідження в туріндустрії») (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
Александрова, С.А. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Основи наукових досліджень» («Наукові дослідження в туріндустрії») (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Александрова, С.А. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Професійно-комунікативна компетентність» (для студентів усіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризмознавство). [Teaching Resource] (In Press)
Богдан, Н.М. (2020) Конспект лекцій з курсу «Моніторинг і діагностика підприємств туризму» (для студентів усіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності). [Teaching Resource] (In Press)
Влащенко, Н.М. (2020) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент міжнародного туризму» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Влащенко, Н.М. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Курортологія» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», спеціальності 242 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource]
Влащенко, Н.М. (2020) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Курортологія» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource]
Кравець, О.М. and Козлова, А.О. (2020) Вступ до фаху (туризм): конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 242 – Туризм). [Teaching Resource]
Поколодна, М.М. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація туризму (Організація екскурсійної діяльності)» (для студентів 3-го курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Поколодна, М.М. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Туристські ресурси України» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Поколодна, М.М. (2020) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи роботи з навчальної дисципліни «Туристські ресурси України» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Радіонова, О.М. and Радіонова, Л.О. (2020) Методологія наукових досліджень: конспект лекцій для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 241 − Готельно-ресторанна справа, 242 − Туризм. [Teaching Resource] (In Press)
Сегеда, І.В. and Радіонова, О.М. and Влащенко, Н.М. (2020) Методичні рекомендації до проходження та оформлення звіту з виробничої практики (для студентів 2 курсу всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 – Управління та адміністрування за спеціальністю 073 – Менеджмент, освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Teaching Resource] (In Press)
Угоднікова, О.І. (2020) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи рекреаційних послуг» (для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
Угоднікова, О.І. (2020) Методичні рекомендації та завдання до виконання розрахунково-графічного завдання з навчальної дисципліни «Основи рекреаційних послуг» (для студентів 1 курсу очної та заочної форм навчання напряму підготовки 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
Угоднікова, О.І. (2020) Основи рекреаційних послуг: конспект лекцій для студентів 1 курсу всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource] (In Press)