Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты для подразделения "Учебно-научный институт подготовки кадров высшей квалификации > Кафедра физического воспитания и спорта" с годом 2017

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта | Нет группировки
Перейти к: Б | Г | С | Ч
Количество объектов: 11.

Б

Безкоровайний, Д.О. и Звягінцева , І.М. и Комаревич, О.Є. (2017) Методичні вказівки та завдання до практичних занять з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» (Організація та проведення навчально-тренувального процесу з армспорту) (для всіх освітніх програм Університету). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Безкоровайний, Д.О. и Четчикова, О.І. и Горошко, Н.І. (2017) Методичні вказівки для організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» (Форми та види контролю, система оцінювання студентів для груп фізичного виховання за обраним видом спорту та лікувально-фізичної культури) для викладачів та студентів усіх освітніх програм Університету. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Борисенко , Н.В. (2017) «Черлидинг»: методические указания по дисциплине «Физическое воспитание» (для практических и самостоятельных занятий студентов всех образовательных программ Университета). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Г

Горошко, Н.І. (2017) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Фізичне виховання» (Бадмінтон) для студентів усіх освітніх програм Університету. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Горошко, Н.І. (2017) Методичні вказівки до практичних і самостійних занять з дисципліни «Фізичне виховання» (Настільний теніс) для студентів усіх освітніх програм Університету. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Горошко, Н.І. (2017) Методичні вказівки та завдання до практичних занять з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» (організація та проведення навчально-тренувального процесу з бадмінтону) (для всіх освітніх програм Університету). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

С

Садовська, І.Ю. (2017) Лікувально-фізична культура при переломах кисті. Методичні вказівки та завдання для практичних занять з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» (організація та проведення навчального процесу для всіх освітніх програм Університету). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Садовська, І.Ю. (2017) Лікувально-фізична культура. Методичні вказівки та завдання для практичних занять з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» (організація та проведення навчального процесу для всіх освітніх програм Університету). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Смоляков, Д.О. (2017) Методичні вказівки до практичних і самостійних занять з фізичної підготовки у відділенні спортивного вдосконалення з футболу з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» (для студентів 1–5 курсів денної форми навчання усіх спеціальностей). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Стеценко, Д.О. (2017) Методичні вказівки та завдання до практичних занять з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» (організація та проведення навчально-тренувального процесу з дзюдо) (для всіх освітніх програм Університету). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ч

Четчикова, О.І. (2017) Методичні вказівки та завдання до практичних занять з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» (організація та проведення навчально–тренувального процесу з аеробіки) (для всіх освітніх програм Університету)). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Sat Apr 20 01:55:47 2024 EEST.