Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты для подразделения "Учебно-научный институт энергетической, информационной и транспортной инфраструктуры > Кафедра систем электроснабжения и электропотребления городов" с годом 2020

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта | Нет группировки
Перейти к: К | О | П | Р
Количество объектов: 6.

К

Ковальова, Ю.В. (2020) Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Мікроконтролери в електроенергетиці» для студентів 3 курсу зі скороченим терміном навчання, 4 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

О

Охріменко, В.М. (2020) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Споживачі електричної енергії» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електротехнології). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Охріменко, В.М. (2020) Методичні рекомендації до самостійного вивчення навчальної дисципліни «Споживачі електричної енергії» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електротехнології). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

П

Перепечений, В.О. (2020) Електричні системи та мережі: конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання та слухачів другої вищої освіти спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Р

Рожков, П.П. и Рожкова, С.Е. (2020) Надійність електромагнітних та електромеханічних систем (конспект лекцій для магістрів денної форми навчання за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітньо-наукові програми: «Електротехнічні системи електроспоживання», «Світлотехніка і джерела світла», «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Рой, В.Ф. и Кравченко, Ю.П. (2020) Системи діагностування, контролю, керування та захисту електроенергетичних установок і комплексів: конспект лекцій для аспірантів першого року навчання за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Fri Apr 19 01:14:08 2024 EEST.