Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты для подразделения "Educational and Scientific Institute of Construction and Civil Engineering > Кафедра строительных конструкций" с годом 2018

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта | Нет группировки
Перейти к: Г | Ж | П | С
Количество объектов: 9.

Г

Гапонова, Л.В. (2018) Техническая диагностика систем теплогазоснабжения и вентиляции: Конспект лекций для студентов 4 курса всех форм обучения специальности 192 – Строительство и гражданская инженерия. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ж

Жиляков, В.Я. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи «Проектування елементів балкової клітини» з навчальної дисципліни «Металеві конструкції» (для студентів 3 звичайного та 2 курсів прискореної денної форми навчання, галузь знань 19 – Архітектура та будівництво, спеціальність 192 – Будівництво та цивільна інженерія; професійне спрямування – «Міське будівництво і господарство», «Теплогазопостачання та вентиляція», «Водопостачання та водовідведення»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

П

Пустовойтова, О.М. и Бідаков, А.М. (2018) Дерев’яні конструкції: конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання та слухачів другої вищої освіти спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Пустовойтова, О.М. и Бідаков, А.М. (2018) Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Дерев’яні конструкції» (для студентів денної та заочної форм навчання та слухачів другої вищої освіти спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Пустовойтова, О.М. и Бідаков, А.М. (2018) Методичні рекомендації до самостійної роботи та проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Дерев’яні конструкції» для студентів денної та заочної форм навчання та слухачів другої вищої освіти спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Пустовойтова, О.М. и Золотов, С.М. (2018) Методичні рекомендації до виконання та оформлення бакалаврських та магістерських робіт (для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 192 – «Будівництво та цивільна інженерія»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Пустовойтова, О.М. и Золотов, С.М. (2018) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ДЕРЕВ’ЯНІ КОНСТРУКЦІЇ» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання, та слухачів другої вищої освіти, спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, професійне спрямування «Промислове і цивільне будівництво») (Англ. мовою). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

С

Стоянов, Є.Г. (2018) Конспект лекцій з курсу «Проектування залізобетонних конструкцій». Розділ 2 Тонкостінні просторові покриття (для студентів всіх форм навчання та слухачів другої вищої освіти спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, спеціалізації «Промислове і та цивільне будівництво»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Стоянов, Є.Г. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Динаміка будівельних конструкцій» (для студентів 5, 6 курсів денної та заочної форм навчання, а також слухачів другої вищої освіти спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Thu Mar 28 22:35:35 2024 EET.