Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты для подразделения "Educational and Scientific Institute of Construction and Civil Engineering > Кафедра охраны труда и безопасности жизнедеятельности" с годом 2020

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта | Нет группировки
Перейти к: А | К | О | С
Количество объектов: 6.

А

Абракітов, В.Е. (2020) Охорона праці в галузі та цивільний захист : конспект лекцій для студентів 1 (5) курсу усіх форм навчання спеціальності 101 – Екологія спеціалізація (освітня програма) «Екологія міст»; спеціальності 183 – Технології захисту навколишнього середовища спеціалізація (освітня програма) «Екологічна безпека»); спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітніх програм «Міське будівництво і господарство»; «Промислове та цивільне будівництво», «Водопостачання та водовідведення»; «Теплогазопостачання і вентиляція», «Раціональне використання і охорона водних ресурсів» спеціальності – 206 Садово-паркове господарство спеціалізація (освітня програма) «Садово-паркове господарство». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

К

Конотоп, Д. О. и Скрипник, О.С. (2020) Актуальні питання охорони праці під час використання мінеральної вати. In: Актуальні питання охорони праці у контексті сталого розвитку та європейської інтеграції України.

О

Обозна, К.П. и Скрипник, О.С. (2020) Оцінка ризику аварії будинку з урахуванням локалізації обвалення. In: Актуальні питання охорони праці у контексті сталого розвитку та європейської інтеграції України.

С

Сєріков, Я.О. и Колибельнікова, Л.С. (2020) Експертиза з охорони праці: конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання за спеціальністю 263 – Цивільна безпека, освітня програма – «Охорона праці». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Сєріков, Я.О. и Колибельнікова, Л.С. (2020) Методичні рекомендації та завдання до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі та цивільний захист» (для студентів заочної форми навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Сєріков, Я.О. и Колибельнікова, Л.С. (2020) Методичні рекомендації та завдання до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза з охорони праці» (для студентів денної і заочної форм навчання за спеціальністю 263 – Цивільна безпека, освітня програма «Охорона праці»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Fri Apr 26 13:22:44 2024 EEST.