Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

НОВА ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПІДСИЛЮВАЧІВ СМАКУ НА ОСНОВІ ВІТЧИЗНЯНОЇ СИРОВИНИ

Рябчук, І.М. (2024) НОВА ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПІДСИЛЮВАЧІВ СМАКУ НА ОСНОВІ ВІТЧИЗНЯНОЇ СИРОВИНИ. КЗ "Мала академія наук".

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
537kB

Тип объекта:Другой
Тематика:Харківське територіальне відділення Малої академії наук України > Сollection of research works of the winners of the All-Ukrainian competition-defense of research works of students - members of the Small Academy of Sciences of Ukraine in 2024 > Engineering and materials science
Код ID:66528
Размещен: Методист Тетяна Михайлівна Смаль
Размещен на:29 Окт 2024 12:11
Последнее изменение:29 Окт 2024 12:11

Только штат репозитория: страница управления объектом