Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МАТЕРІАЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ (З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ) "Функціонування суб’єктів економічної діяльності в умовах післявоєнної розбудови".

Колектив авторів (2023) МАТЕРІАЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ (З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ) "Функціонування суб’єктів економічної діяльності в умовах післявоєнної розбудови". In: Всеукраїнська науково-практична конференція (з міжнародною участю) "Функціонування суб’єктів економічної діяльності в умовах післявоєнної розбудови", 23–24 листопада, Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3MB

Резюме

У збірнику надруковані матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Функціонування суб’єктів економічної діяльності в умовах післявоєнної розбудови», яка проходила з 23 по 24 листопада 2023 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова. Розглядалися питання щодо проблем та шляхів їх вирішення щодо функціонування, розвитку, управління та правового забезпечення суб’єктів господарювання в Україні в умовах післявоєнного стану

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Functioning of subjects of economic activity in the conditions post-war development (2023)
Код ID:65016
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:26 Янв 2024 12:58
Последнее изменение:26 Янв 2024 12:58

Только штат репозитория: страница управления объектом