Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, виконання курсової роботи та організації самостійної роботи «ПРОЄКТУВАННЯ ОБЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, освітня програма «Готельно-ресторанна справа»)

Апатенко, Т.М. (2023) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, виконання курсової роботи та організації самостійної роботи «ПРОЄКТУВАННЯ ОБЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, освітня програма «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
33kB

Резюме

(для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, освітня програма «Готельно-ресторанна справа»)

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 105 Городского строительства > План 2024
Код ID:64710
Размещен: каф. ГС О.О Надрова
Размещен на:09 Янв 2024 14:07
Последнее изменение:09 Янв 2024 14:07

Только штат репозитория: страница управления объектом