Апатенко, Т.М. (2023) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, виконання курсової роботи та організації самостійної роботи «ПРОЄКТУВАННЯ ОБЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, освітня програма «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
33kB |
Резюме
(для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, освітня програма «Готельно-ресторанна справа»)
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 105 Городского строительства > План 2024 |
Код ID: | 64710 |
Размещен: | каф. ГС О.О Надрова |
Размещен на: | 09 Янв 2024 14:07 |
Последнее изменение: | 09 Янв 2024 14:07 |
Только штат репозитория: страница управления объектом