Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Екологічно сталий розвиток урбосистем: виклики та рішення в контексті євроінтеграції України: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф.: до дня пам’яті Ф. В. Стольберга.

Колектив авторів (2023) Екологічно сталий розвиток урбосистем: виклики та рішення в контексті євроінтеграції України: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф.: до дня пам’яті Ф. В. Стольберга. In: Всеукраїнська науково-практична інтернет конференція "Екологічно сталий розвиток урбосистем: виклики та рішення в контексті євроінтеграції України", 02–03 листопада 2023 р., Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
5MB

Резюме

У збірнику наведено матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернетконференції, які висвітлюють питання сучасних проблем урбоекології, впливу зміни клімату на урбосистеми, екологічних аспектів впливу війни на довкілля та повоєнного відновлення територій, екологічної безпеки і технологій захисту урбанізованого довкілля, екологічної освіти та трансферу знань.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Ecologically sustainable development of urban systems: challenges and solutions in context European integration of Ukraine (2023)
Код ID:64315
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:13 Дек 2023 18:58
Последнее изменение:13 Дек 2023 18:58

Только штат репозитория: страница управления объектом