Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Інженерна гідрогеологія: навч. посібник для студ. будівельних, екологічних та природознавчих спец. вищ. навч. закладів

Єгупов, В.Ю. и Нємець, К.А. и Стріжельчик, Г.Г. (2023) Інженерна гідрогеологія: навч. посібник для студ. будівельних, екологічних та природознавчих спец. вищ. навч. закладів. ХНУМГ ім. О.М.Бекетова. (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
20kB

Резюме

У навчальному посібнику докладно розглянуто основні розділи інженерної гідрогеології. Наведено приклади природних і антропогенних гідрогеологічних процесів, їх вплив на будівельні об’єкти та довкілля, а також способи захисту від негативних впливів з використанням сучасної бази нормативних документів. Викладено авторські методики визначення інфільтраційного живлення, прогнозування й оцінки ризику в умовах антропогенних геологічних процесів і явищ, сучасної методології дослідження гідрогеологічних систем. Для студентив, аспірантив, а також для проектувальників, будівельників, працівників міського господарства та служб захисту від небезпечних процесів.

Тип объекта:Другой
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 102 Геотехники, подземных сооружений и гидротехнического строительства > План 2024
Код ID:64263
Размещен: О. В. Гаврилюк
Размещен на:09 Дек 2023 06:17
Последнее изменение:09 Дек 2023 06:17

Только штат репозитория: страница управления объектом