Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальностей: 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології, освітньо-професійна програма «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» та 192 –Будівництво та цивільна інженерія, освітньо-професійна програма «Будівництво та цивільна інженерія»

Мозговий, А.О. (2023) Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальностей: 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології, освітньо-професійна програма «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» та 192 –Будівництво та цивільна інженерія, освітньо-професійна програма «Будівництво та цивільна інженерія». ХНУМГ ім. О.М.Бекетова. (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
21kB

Тип объекта:Другой
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 102 Геотехники, подземных сооружений и гидротехнического строительства > План 2024
Код ID:64248
Размещен: О. В. Гаврилюк
Размещен на:08 Дек 2023 13:48
Последнее изменение:09 Дек 2023 06:15

Доступные версии этого объекта

Только штат репозитория: страница управления объектом