Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вища математика». Модуль 2 . (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка)

Бізюк, В.В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вища математика». Модуль 2 . (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word (Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вища математика». Модуль 2 . (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 141 –)
14kB

Резюме

Методичні рекомендації розроблені відповідно до навчального плану та програми дисципліни «Вища математика».для здобувачів спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка і містить навчальний матеріал другого семестру. У методичних рекомендаціях подано теми практичних занять відповідно до робочої програми з посиланням на рекомендовану літературу; приклади розв’язання типових задач; питання та завдання для самостійної роботи.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 206 Высшей математики и математического моделирования > План 2024
Код ID:64226
Размещен: доцент Людмила Коваленко
Размещен на:08 Дек 2023 13:10
Последнее изменение:08 Дек 2023 13:10

Только штат репозитория: страница управления объектом