Cвідло, К.В. и Шаніна, О.М. и Мамченко, Л.Є. и Піддубна, Л.В. (2023) Продукція спеціального призначення для військовослужбовців з використанням вторинних білкових ресурсів і природних комплексів. Grail of Science (24). С. 260-265. ISSN 2710-3056
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
351kB |
Официальный URL: https://archive.journal-grail.science/index.php/2710-3056/article/view/881
Резюме
Сучасні дослідження функціональних можливостей організму військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань України в зоні бойових дій, а також лікування та реабілітації поранених підтверджують необхідність удосконалення раціонального харчування. Найбільш ефективним лікувально-профілактичним засобом є харчові продукти, біокомпоненти яких здатні мобілізувати природні захисні сили організму і захистити організм військового, оптимізуючи його функціональний стан. Прикладом такої продукції є розроблений авторами новий вид молочних напоїв на основі концентрату сироваткового білку, отриманий шляхом ультрафільтрації (КСБ-УФ) і природних сировинних комплексів.
Тип объекта: | Статья |
---|---|
Тематика: | Публикации в других изданиях |
Код ID: | 64208 |
Размещен: | Євген Цегельник |
Размещен на: | 11 Дек 2023 10:12 |
Последнее изменение: | 11 Дек 2023 10:12 |
Только штат репозитория: страница управления объектом