Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації і завдання для практичних занять, виконання контрольних і розрахунково-графічних завдань, самостійної роботи з курсу теоретичної механіки із застосуванням пакета MathCAD на тему «Вільні коливання механічних систем з одним і двома степенями вільності» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 192 – «Будівництво та цивільна інженерія»

Шатохін, В. М. (2023) Методичні рекомендації і завдання для практичних занять, виконання контрольних і розрахунково-графічних завдань, самостійної роботи з курсу теоретичної механіки із застосуванням пакета MathCAD на тему «Вільні коливання механічних систем з одним і двома степенями вільності» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 192 – «Будівництво та цивільна інженерія». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Другой (ХНУМГ)
15kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 303 Теоретической и строительной механики > План 2024
Код ID:64171
Размещен: доцент Алла Олеговна Гарбуз
Размещен на:04 Дек 2023 14:50
Последнее изменение:04 Дек 2023 14:50

Только штат репозитория: страница управления объектом