Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Актуальні питання розвитку світової економіки та міжнародного співробітництва [Електронний ресурс] : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.

Колектив авторів (2022) Актуальні питання розвитку світової економіки та міжнародного співробітництва [Електронний ресурс] : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. In: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Актуальні питання розвитку світової економіки та міжнародного співробітництва", 01–28 лютого, Харків. (Подан в публикацию)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Резюме

У збірнику представлені матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Актуальні питання розвитку світової економіки та міжнародного співробітництва», яка проходила з 1 лютого по 28 лютого 2022 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова. Піднімалися питання визначення та обґрунтування проблем розвитку світового господарства та напрямів міжнародного економічного співробітництва країн світу у сучасних умовах. Сформовано рекомендації щодо пошуку оптимальних шляхів подолання цих проблем. Збірник розраховано на наукових працівників, докторантів, аспірантів, студентів та усіх, хто цікавиться проблемами розвитку світового господарства. Участь у конференції взяли науковці з провідних вітчизняних та закордонних вищів: Києва, Харкова, Львова, Дніпра, Полтави, Луцька, Кривого Рогу, Житомира, Одеси, а також Варни, Мінська, Ханоя, Коджаелі.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Актуальные вопросы развития мировой экономики и международного сотрудничества (2022)
Код ID:63209
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:06 Апр 2023 08:35
Последнее изменение:11 Апр 2023 06:09

Только штат репозитория: страница управления объектом