Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Актуальні питання хімії та інтегрованих технологій "Електронний ресурс": матеріали міжнар. наук.-практ. конф. присвяченої 100-річчю ХНУМГ ім. О. М. Бекетова.

Колектив авторів (2022) Актуальні питання хімії та інтегрованих технологій "Електронний ресурс": матеріали міжнар. наук.-практ. конф. присвяченої 100-річчю ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. In: Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 100-річчю ХНУМГ ім. О. М. Бекетова «Актуальні питання хімії та інтегрованих технологій», 7 червня 2022 р., Харків. (Подан в публикацию)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Резюме

У збірнику надруковані матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю ХНУМГ ім. О. М. Бекетова «Актуальні питання хімії та інтегрованих технологій», що відбулася 7 червня 2022 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова. Збірник буде корисним для наукових співробітників, аспірантів та студентів, які цікавляться актуальними питаннями хімії та екології, проблемами розвитку нафтогазової технології та інженерії, інноваційними дослідженнями у сфері матеріалознавства та нанотехнологій, вивченням електрохімічних процесів і технологій, питаннями корозійної стійкості конструкційних матеріалів в агресивних середовищах.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Актуальные вопросы химии и интегрированных технологий (2022)
Код ID:62598
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:14 Фев 2023 12:44
Последнее изменение:14 Фев 2023 12:44

Только штат репозитория: страница управления объектом