Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
303kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 073 Менеджмент |
Код ID: | 62133 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 30 Дек 2022 11:17 |
Последнее изменение: | 30 Дек 2022 11:17 |
Только штат репозитория: страница управления объектом