Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент).

Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
303kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 073 Менеджмент
Код ID:62133
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:30 Дек 2022 11:17
Последнее изменение:30 Дек 2022 11:17

Только штат репозитория: страница управления объектом