Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент).

Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
559kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 073 Менеджмент
Код ID:62001
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:20 Дек 2022 11:18
Последнее изменение:20 Дек 2022 11:18

Только штат репозитория: страница управления объектом