Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
559kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 073 Менеджмент |
Код ID: | 62001 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 20 Дек 2022 11:18 |
Последнее изменение: | 20 Дек 2022 11:18 |
Только штат репозитория: страница управления объектом