Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Оцінка впливу об'єктів будівництва та цивільної інженерії на навколишнє середовище» (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія Освітня програма «Міське будівництво та господарство», «Промислове і цивільне будівництво», «Водопостачання та водовідведення», «Теплогазопостачання і вентиляція»)

Чуб, І.М. и Айрапетян, Т.С. (2022) Методичні рекомендації виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Оцінка впливу об'єктів будівництва та цивільної інженерії на навколишнє середовище» (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія Освітня програма «Міське будівництво та господарство», «Промислове і цивільне будівництво», «Водопостачання та водовідведення», «Теплогазопостачання і вентиляція»). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

[img] Microsoft Word - Только для зарегистрированных пользователей
29kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 202 Водоснабжения, водоотведения и очистки вод > План 2022
Код ID:61653
Размещен: доцент Галина Іванівна Благодарна
Размещен на:18 Май 2022 08:54
Последнее изменение:18 Май 2022 08:54

Только штат репозитория: страница управления объектом