Кирніс, Н.І. (2021) Використання методів бізнес-моделювання для підприємств ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги. In: V Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Перспективи розвитку територій: теорія і практика», 18–19 листопада 2021 року, м. Харків.
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
355kB |
Тип объекта: | Доклад на конференции или семинаре (Другой) |
---|---|
Тематика: | Наши конференции > Перспективы развития территорий: теория и практика (2021) |
Код ID: | 60988 |
Размещен: | Валерия Данилова |
Размещен на: | 27 Янв 2022 10:22 |
Последнее изменение: | 27 Янв 2022 10:22 |
Только штат репозитория: страница управления объектом