Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Особливості управління якістю в закладах ресторанного господарства на базі total quality management (TQM)

Городна, Д. В. (2020) Особливості управління якістю в закладах ресторанного господарства на базі total quality management (TQM). In: ХІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція «Сталий розвиток міст», 2020 р., м. Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
273kB

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Устойчивое развитие городов (2020)
Код ID:59644
Размещен: Валерия Данилова
Размещен на:08 Ноя 2021 08:37
Последнее изменение:08 Ноя 2021 08:37

Только штат репозитория: страница управления объектом