Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Економічні проблеми та перспективи розвитку житлово-комунального господарства на сучасному етапі: матеріали ІV міжнародної наук.-практ. конф.

Колектив авторів (2015) Економічні проблеми та перспективи розвитку житлово-комунального господарства на сучасному етапі: матеріали ІV міжнародної наук.-практ. конф. In: IV Міжнародна науково-практична конференція "Економічні проблеми та перспективи розвитку житлово-комунального господарства на сучасному етапі", 26-28 травня 2015 року, Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Резюме

У збірнику надруковані матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Економічні проблеми та перспективи розвитку житлово-комунального господарства на сучасному етапі», яка проходила з 26 травня по 28 травня 2015 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова. Розглядалися питання та здійснювалась розробка рекомендацій з вирішення економічних проблем та розвитку житлово-комунального господарства на сучасному етапі.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Экономические проблемы и перспективы развития жилищно-коммунального хозяйства на современном этапе (2015)
Код ID:57051
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:26 Янв 2021 10:21
Последнее изменение:26 Янв 2021 10:21

Только штат репозитория: страница управления объектом