Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Системний підхід до розроблення концепції енергозбереження готельно-ресторанного підприємства

Крайнюк, Л. М. и Омельченко, Т. О. (2020) Системний підхід до розроблення концепції енергозбереження готельно-ресторанного підприємства. In: Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі», 17 квітня 2020 року, м. Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
288kB

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Современные тенденции развития индустрии туризма и гостеприимства в конкурентной среде (2020)
Код ID:56738
Размещен: Валерия Данилова
Размещен на:08 Янв 2021 10:49
Последнее изменение:08 Янв 2021 10:49

Только штат репозитория: страница управления объектом