Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Ребрендінг як складова конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу

Савельєва, І. В. и Іванов, А. М. (2020) Ребрендінг як складова конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі», 17 квітня 2020 року, м. Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
285kB

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Современные тенденции развития индустрии туризма и гостеприимства в конкурентной среде (2020)
Код ID:56621
Размещен: Валерия Данилова
Размещен на:05 Янв 2021 12:41
Последнее изменение:05 Янв 2021 12:41

Только штат репозитория: страница управления объектом