Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за рахунок упровадження системи якості

Соколенко, А. С. и Онопрієнко, К. Ю. (2020) Підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за рахунок упровадження системи якості. In: Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі», 17 квітня 2020 року, м. Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
288kB

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Современные тенденции развития индустрии туризма и гостеприимства в конкурентной среде (2020)
Код ID:56605
Размещен: Валерия Данилова
Размещен на:05 Янв 2021 10:57
Последнее изменение:05 Янв 2021 10:57

Только штат репозитория: страница управления объектом