Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі: матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 2020 р.

Колектив авторів (2020) Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі: матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 2020 р. In: Міжнародна науково-практична конференция "Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі", 17 квітня 2020 року.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Резюме

Доповіді науково-практичної конференції містять результати досліджень стосовно теоретичних, методичних та практичних підходів щодо розвитку міжнародного та внутрішнього туризму; розвитку гостинності та інфраструктури дестинацій; економіки, менеджменту та маркетингу підприємств індустрії туризму і гостинності; розвитку інновацій, інформаційних та digital-технологій в індустрії туризму і гостинності; організації екскурсійного обслуговування в дестинаціях. Призначено для наукових, науково-педагогічних працівників, фахівців з туризму та економіки, студентів, аспірантів.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Современные тенденции развития индустрии туризма и гостеприимства в конкурентной среде (2020)
Код ID:56568
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:04 Янв 2021 12:36
Последнее изменение:04 Янв 2021 12:36

Только штат репозитория: страница управления объектом