Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

(Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Сонячна теплоенергетика» за темою «Проектування установки з використанням сонячної теплової енергії» (для студентів усіх форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка)

Форкун, Я. Б. и Сенецький, О. В. (2020) (Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Сонячна теплоенергетика» за темою «Проектування установки з використанням сонячної теплової енергії» (для студентів усіх форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word (Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Сонячна теплоенергетика» за темою «Проектування установки з використанням сонячної теплової енергії» (для студентів усіх форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехнік)
300kB

Резюме

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Сонячна теплоенергетика» за темою «Проектування установки з використанням сонячної теплової енергії»

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 403 Альтернативной электроэнергетики и электротехники > План 2021
Код ID:56192
Размещен: Н. Н. Елфимова
Размещен на:08 Дек 2020 12:22
Последнее изменение:08 Дек 2020 12:22

Только штат репозитория: страница управления объектом