Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

ДОСЛІДЖЕННЯ РОБОТИ МАШИНИ ТЮРІНГА. Навчально-методичний посібник

Петрова, Олена Олександрівна (2020) ДОСЛІДЖЕННЯ РОБОТИ МАШИНИ ТЮРІНГА. Навчально-методичний посібник. [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

[img] Другой (Навчально-методичний посібник "Дослідження роботи машини Тюрінга" з дисципліни "Теорія алгоритмів")
15kB

Резюме

Матеріал 1-го видання навчально-методичного посібника «Дослідження роботи машини Тьюринга» з дисципліни «Теорія алгоритмів» (затверджено науково-методичною радою Харківського національного університету будівництва та архітектури, протокол № 8 від 28.05.15) доповнено та перероблено вступ, допрацьовані задачі з прикладами їхнього розв’язання. Розглянуто питання формального уточнення поняття алгоритму за допомогою машини Тюрінга; викладено принципи роботи машини Тюрінга як абстрактної математичної моделі алгоритмів та універсального визначення поняття алгоритму; розглянуто абстрактний виконавець, призначений для формалізації поняття алгоритму. Навчально-методичний посібник вміщує теоретичний матеріал, який стосується автоматного програмування. Для закріплення знань пропонуються детальні пояснення функціональних схем машин Тюрінга та варіанти індивідуальних завдань до практичних занять та самостійного вивчення тем. Призначено для студентів спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 126 «Інформаційні системи та технології», а також усіх тих, хто цікавиться цими питаннями.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 407 Компьютерных наук и информационных технологий > План 2020
Код ID:55410
Размещен: доцент Олена Петрова
Размещен на:19 Мар 2020 10:11
Последнее изменение:19 Мар 2020 10:11

Только штат репозитория: страница управления объектом