Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки та завдання для виконання практичних і самостійних робіт з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» з дисципліни «Генетика»

Тарнопільська, О. М. (2019) Методичні вказівки та завдання для виконання практичних і самостійних робіт з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» з дисципліни «Генетика». [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

[img] Microsoft Word (Методичні вказівки та завдання для виконання практичних і самостійних робіт з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» з дисципліни «Генетика») - Только для зарегистрированных пользователей
19kB

Резюме

Наведено методичні вказівки та завдання для виконання практичних і самостійних робіт з курсу “Генетика” для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство», які охоплюють основні розділи навчальної програми.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 112а ландшафтного проектирования и садово-паркового искусства > План 2020
Код ID:54713
Размещен: доцент Олександр Лялін
Размещен на:20 Дек 2019 12:32
Последнее изменение:20 Дек 2019 12:32

Только штат репозитория: страница управления объектом