Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації і завдання з курсу Опір матеріалів Розрахунок статично-невизначеної рами методом сил для практичних занять, виконання контрольних і розрахунково-графічних завдань, самостійної роботи для студентів денної і заочної форм навчання бакалаврів за спеціальностями 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 185 «Нафтогазова інженерія та технології»

Шпачук, В.П. и Середа, Н.В. и Скляров, В.О. и Супрун, Т.О. (2019) Методичні рекомендації і завдання з курсу Опір матеріалів Розрахунок статично-невизначеної рами методом сил для практичних занять, виконання контрольних і розрахунково-графічних завдань, самостійної роботи для студентів денної і заочної форм навчання бакалаврів за спеціальностями 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 185 «Нафтогазова інженерія та технології». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
32kB

Резюме

для студентів денної і заочної форм навчання бакалаврів за спеціальностями 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 185 «Нафтогазова інженерія та технології»

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 303 Теоретической и строительной механики > План 2020
Код ID:54306
Размещен: доцент Алла Олеговна Гарбуз
Размещен на:02 Дек 2019 07:42
Последнее изменение:02 Дек 2019 07:42

Только штат репозитория: страница управления объектом