Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Квітникарство» для студентів денної форми навчання за спеціальністю 206 Садово – паркове господарство.

Колєнкіна, М.С. (2018) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Квітникарство» для студентів денної форми навчання за спеціальністю 206 Садово – паркове господарство. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word - Только для зарегистрированных пользователей
13kB

Резюме

Метою вивчення навчальної дисципліни “Квітникарство” є професійна підготовка бакалаврів садово-паркового господарства із вивченням сортименту декоративно-листяних та красиво-квітучих рослин не захищеного ґрунту, види квітників, розробку проектів та ескізів квітників різного типу, способи розмноження однорічників, дворічників та багаторічників, технології вирощування та догляду за ними. Вивчити технології вирощування рослин в теплиці на зріз та вигонку. Основними завданнями вивчення дисципліни “Квітникарство” є знайомство з систематикою квітів, їх класифікацію, специфіку вирощування у закритому та відкритому ґрунті та їх практичне значення на садово-паркових об’єктах. Освоїти теоретичні знання та практичні навички з означених питань.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 112а ландшафтного проектирования и садово-паркового искусства > План 2019
Код ID:51393
Размещен: доцент Олександр Лялін
Размещен на:30 Янв 2019 11:31
Последнее изменение:30 Янв 2019 11:31

Только штат репозитория: страница управления объектом