Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Меню, як основа ресторанного бізнесу

Шабельнік, Д.В. (2018) Меню, як основа ресторанного бізнесу. In: Матеріали ХІ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції «Сталий розвиток міст», 24-26 квітня 2018 р., Харків.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
259kB

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Дополнительная информация:ЧАСТИНА 4
Тематика:Наши конференции > Устойчивое развитие городов (2018)
Код ID:49658
Размещен: оператор Ольга Геннадьевна Ткаченко
Размещен на:14 Июн 2018 11:44
Последнее изменение:14 Июн 2018 11:44

Только штат репозитория: страница управления объектом