Лобачова, К.І. (2018) Молекулярна кухня як інноваційна концепція в сучасному ресторанному господарстві. In: Матеріали ХІ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції «Сталий розвиток міст», 24-26 квітня 2018 р., Харків.
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
233kB |
Тип объекта: | Доклад на конференции или семинаре (Другой) |
---|---|
Дополнительная информация: | ЧАСТИНА 4 |
Тематика: | Наши конференции > Устойчивое развитие городов (2018) |
Код ID: | 49587 |
Размещен: | оператор Ольга Геннадьевна Ткаченко |
Размещен на: | 06 Июн 2018 08:48 |
Последнее изменение: | 06 Июн 2018 08:48 |
Только штат репозитория: страница управления объектом