Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»)

Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. (2017) Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
35kB

Резюме

для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 203 Химии и интегрированных технологий > План 2018
Код ID:46863
Размещен: Inna Zaitseva
Размещен на:28 Ноя 2017 07:21
Последнее изменение:28 Ноя 2017 07:21

Только штат репозитория: страница управления объектом