Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. (2017) Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
35kB |
Резюме
для студентів 1 – 2 курсу денної та заочної форм навчання, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 203 Химии и интегрированных технологий > План 2018 |
Код ID: | 46863 |
Размещен: | Inna Zaitseva |
Размещен на: | 28 Ноя 2017 07:21 |
Последнее изменение: | 28 Ноя 2017 07:21 |
Только штат репозитория: страница управления объектом