Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної(дистанційної) форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа).

Писарева, І.В. (2016) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної(дистанційної) форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
538kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Маркетинг гостиничного и ресторанного хозяйства
Код ID:43294
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:19 Сен 2016 07:06
Последнее изменение:19 Сен 2016 07:06

Только штат репозитория: страница управления объектом