Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Проблеми та перспективи розвитку державно-приватного партнерства у галузі житлово-комунального господарства: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф.

Килимник, І.І. и Коляда, Т.А. и Міхно, О.І. и Науменко, А.В. (2015) Проблеми та перспективи розвитку державно-приватного партнерства у галузі житлово-комунального господарства: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. In: Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та перспективи розвитку державно-приватного партнерства у галузі житлово-комунального господарства», 1-28 лютого 2015 року.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Резюме

Збірник містить матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Проблеми та перспективи розвитку державно-приватного партнерства у галузі житлово-комунального господарства», що відбулася у лютому 2015 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова на базі кафедри правового забезпечення господарської діяльності.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Проблемы и перспективы развития государственно-частного партнерства в сфере жилищно-коммунального хозяйства (2015)
Код ID:39444
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:01 Апр 2015 09:51
Последнее изменение:01 Апр 2015 09:51

Только штат репозитория: страница управления объектом