Балацька, Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до практичного заняття «Проектування заготівельних цехів у закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
30kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2015 |
Код ID: | 37540 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 27 Ноя 2014 09:09 |
Последнее изменение: | 27 Ноя 2014 09:09 |
Только штат репозитория: страница управления объектом