Золотухіна, І.В. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
33kB |
Резюме
Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). / Харк. нац. ун-т. міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова; укл. І. В. Золотухіна– Х.: ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2015
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2015 |
Код ID: | 34002 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 27 Ноя 2013 13:21 |
Последнее изменение: | 27 Ноя 2013 13:21 |
Только штат репозитория: страница управления объектом