A.N.Beketov KNUME Digital Repository

ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ ЗБУТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. and Кононенко, Т.П. (2012) ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ ЗБУТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Комунальне господарство міст (102). pp. 535-540. ISSN 0869-1231

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
138kB

Item Type:Article
Subjects:Our editions > Scientific and technical collection is the "Communal economy of cities" > Issue 102. Series: Economic sciences
ID Code:25426
Deposited By: вед.инженер лаборатории высоких технологий А.Д. Воронина
Deposited On:15 May 2012 07:19
Last Modified:15 May 2012 07:19

Repository Staff Only: item control page