Шатровський, О.Г. (2011) Методичні вказівки до лабораторних і практичних занять із навчальної дисципліни «Мікробіологія» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
49kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 201 Инженерной экологии городов > План 2011 |
Код ID: | 21561 |
Размещен: | доцент К.Б. Сорокіна |
Размещен на: | 06 Сен 2011 09:51 |
Последнее изменение: | 06 Сен 2011 09:51 |
Только штат репозитория: страница управления объектом