Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм". [Teaching Resource] (Unpublished)
![]() |
Microsoft Word
25kB |
Abstract
Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм" Укл.: А.І. Усіна, І.В. Сегеда – Харків: ХНАМГ, 2010
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2010 |
ID Code: | 14298 |
Deposited By: | доцент С.А. Погасий |
Deposited On: | 08 Jan 2010 08:31 |
Last Modified: | 13 Jul 2010 08:30 |
Repository Staff Only: item control page