A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм"

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм". [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
25kB

Abstract

Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм" Укл.: А.І. Усіна, І.В. Сегеда – Харків: ХНАМГ, 2010

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2010
ID Code:14298
Deposited By: доцент С.А. Погасий
Deposited On:08 Jan 2010 08:31
Last Modified:13 Jul 2010 08:30

Repository Staff Only: item control page