Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм"

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм". [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
25kB

Резюме

Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм" Укл.: А.І. Усіна, І.В. Сегеда – Харків: ХНАМГ, 2010

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2010
Код ID:14298
Размещен: доцент С.А. Погасий
Размещен на:08 Янв 2010 08:31
Последнее изменение:13 Июл 2010 08:30

Только штат репозитория: страница управления объектом