Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм". [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
25kB |
Резюме
Методичні вказівки до практичних та лабораторних занять з дисципліни “Технологія ресторанної справи” для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм" Укл.: А.І. Усіна, І.В. Сегеда – Харків: ХНАМГ, 2010
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2010 |
Код ID: | 14298 |
Размещен: | доцент С.А. Погасий |
Размещен на: | 08 Янв 2010 08:31 |
Последнее изменение: | 13 Июл 2010 08:30 |
Только штат репозитория: страница управления объектом