Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Харчова хімія"

Зайцева, І.С. и Панайотова, Т.Д. (2009) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Харчова хімія". [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
30kB

Резюме

для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 203 Химии и интегрированных технологий > План 2010
Код ID:13608
Размещен: доцент І.С. Зайцева
Размещен на:14 Дек 2009 08:26
Последнее изменение:13 Июл 2010 08:26

Только штат репозитория: страница управления объектом