Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2020"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Количество объектов на этом уровне: 46.

Монография

Нохріна, Л. А. (2019) СІЛЬСЬКИЙ ТУРИЗМ. МОНОГРАФІЯ. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)

Нохріна, Л. А. и Оболенцева, Л. В. и Богдан, Н. М, (2019) АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ. КОЛЕКТИВНА МОНОГРАФІЯ. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)

Рябєв, А. А. (2019) ФОРМУВАННЯ СКЛАДОВИХ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ. Монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)

Сегеда, І. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ГОСПОДАРСТВОМ РЕГІОНУ. Монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)

Образовательные ресурсы

Александрова, С. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчання галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПРОФЕСІЙНА КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» заочної форми навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування за спеціальностями 241  Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2019) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З дисципліни ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальностей 241 – «Готельно-ресторанна справа» 242 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з курсу «СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування за спеціальністю 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з курсу «СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування за спеціальністю 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів освітнього рівня «магістр» всіх форм навчання спеціальності 242 Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 241- Готельно-ресторанна справа, 242- Туризм, 073- Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 073 – Менеджмент та 4 курсу спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

Влащенко, Н. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-rваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Козлова, А. О. (2019) ВСТУП ДО ФАХУ (ТУРИЗМ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ(для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Колонтаєвський, О. П. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Колонтаєвський, О. П. и Сегеда, І. В. (2019) ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ В ТУРИЗМІ (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни ОРГАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ В ТУРИЗМІ (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Нохріна, Л. А. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» всіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л. В. (2019) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2020 р. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писарева, І. В. (2019) ТУРИСТСЬКЕ КРАЄЗНАВСТВО КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів денної та заочної форми навчання освітнього рівня бакалавр» за спеціальністю 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І. М. и Поколодна, М. М. и Абрамов, В. В. и Погасій, С. О. и Андренко, І. Б. и Сегеда, І. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 1. Основи організації туризму. Правові та організаційні засади створення і діяльності туристських підприємств. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С. О. (2019) ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ.КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С. О. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С. О. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С. О. и Андренко, І. Б. и Сегеда, І. В. и Писаревський, І. М. и Поколодна, М. М. и Абрамов, В. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 2. Організація роботи туристських підприємств на ринку туристських послуг. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Абрамов, В.В. (2018) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОДОРОЖЕЙ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242  Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2018) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ТУРОПЕРЕЙТИНГ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 4-го курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2018) СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ. Конспект лекцій (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Тонкошкур, М.В. (2017) ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОРГАНІЗАЦІЯ ЕКСКУРСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ)» (для студентів 3-го курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ» (для студентів 2 та 3 курсів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 242 – Туризм, 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 242 – Туризм, 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М. М. и Андренко, І. Б. и Сегеда, І. В. и Писаревський, І. М. и Погасій, С. О. и Абрамов, В. В. (2019) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. Частина 3. Взаємодія туристських підприємств з постачальниками послуг. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова, О. М. (2019) ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова, О. М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова, О.М. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В ТУРІНДУСТРІЇ»(для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчання за спеціальністю 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Сегеда, І. В. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження та оформлення звіту з виробничої практики (в закладах розміщення) (для студентів 2 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073  Менеджмент (освітньо-професійної програми – Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу)). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Сегеда, І. В. (2019) ТОВАРОЗНАВСТВО. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічного завдання з навчальної дисципліни «Основи рекреаційних послуг» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «Основи рекреаційних послуг»(для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2020) Основи рекреаційних послуг. Конспект лекцій (для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2020) УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ В ТУРИЗМІ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Этот список был создан Thu Apr 25 03:33:09 2024 EEST.